Close
19 december: Dialoogbijeenkomst

Op 19 december a.s. wordt er een dialoogbijeenkomst georganiseerd waarin onder andere een presentatie gegeven wordt over de eerste plannen voor het plein. Daarnaast wordt met alle aanwezigen speciaal tijd besteed aan het bespreken van ideeën en suggesties om de verbinding in Geuzenveld te versterken.

Let op! Aanmelden is verplicht
De bijeenkomst vindt plaats op 19 december in het Stadsdeelkantoor Nieuw-West, van 18:00 uur tot 21:00 uur. Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, meld je dan aan via: https://anouriplein19dec.eventbrite.nl

Naast het presenteren van de plannen voor het plein is de organisatie tijdens de speciale avond ook op zoek naar ideeën en suggesties van buurtbewoners en geïnteresseerden om de verbinding in de stad te versterken. Onder de gastsprekers bevinden zich o.a. Emre Ünver, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Nieuw-West, Henk Spaan, sportjournalist en schrijver van het boek “Nouri: De Belofte”, Humberto Tan, tv-presentator, Jolanda Hogewind, directeur van het Calvijn College, de school waar Abdelhak Nouri op heeft gezeten en Soufiane Touzani bekend van Touzani TV. Performers The Preacher & MC Aldrin geven een humorvolle noot aan de avond. Spoken Word Artiest Dean Arma gaat op unieke wijze een samenvatting van de avond geven.

Voor meer informatie of vragen kunt u een mail sturen naar info@anouriplein.nl.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *